Incendiu de proporţii în Bucureşti. Un apartament a luat foc

Autor: Laura Buciu Postat la 14 aprilie 2024 96 afişări

Un incendiu puternic a izbucnit, duminică dimineaţa, într-un apartament situat la etajul 3 pe Bulevardul Gara Obor din Sectorul 2 al Capitalei. Din cauza fumului dens, locatarii au fost evacuaţi cu autoscara pompierilor, prin exteriorul clădirii.

Pompierii din cadrul ISU Bucureşti - Ilfov intervin, duminică, pentru stingerea unui incendiu produs la un apartament la etajul 3, pe Bulevardul Gara Obor, sectorul 2, din Bucureşti.

Este vorba de un bloc P+8, cu 36 de apartamente.

La sosirea fortelor, incendiul s-a manifestat cu flacără deschisă şi cu degajări de fum, în interiorul apartamentului, cu extindere la faţada clădirii.

Fumul s-a degajat pe casa scării şi a pătruns în apartamentele locatarilor de la etajele superioare. Astfel, s-a procedat la evacuarea unor locatari prin exteriorul clădirii, folosind autoscara.

Casa scării a fost afectată de fum şi de temperatura ridicată.

Sunt asistate medical de ambulanţele SMURD trei persoane.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
incendiu,
evacuare,
autoscara

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.